Ontvang gratis een vrijblijvend bod

Auto zonder keuring verkopen

Een auto zonder keuring verkopen? Dat kan snel en eenvoudig en wel via onze site! Wij laten ruim 5000 erkende garagisten, dealers, en schade experten op uw auto een bod uitbrengen en het hoogste bod sturen wij gratis en vrijblijvend naar u toe. U beslist wat u met dit bod doet. U kunt het afwijzen, want het bod is immers zonder kosten of verplichting, of accepteren en daarmee heeft u uw auto zonder keuring verkocht aan de geboden prijs!

9.2 op 10 ★★★★★ gebaseerd op 139 review

auto afgekeurd

Auto aan een particulier verkopen

Wie een auto aan een particulier wil verkopen zonder keuring zal merken dat dat niet gemakkelijk gaat. Een auto zonder keuring kan namelijk niet direct in gebruik genomen worden door een nieuwe eigenaar. De auto moet worden ingeschreven door de nieuwe eigenaar met een roze formulier. Het roze formulier krijg je alleen wanneer de auto gekeurd is (keuring voor verkoop). Zou een particulier een auto zonder keuring voor verkoop kopen, dan mag hij of zij niet in de auto rijden totdat deze gekeurd en ingeschreven is. Om hem bij de keuring te krijgen zal de auto op transport moeten, ook al was de keuring nog niet verlopen. 

Een particuliere koper weet niet welke kosten hem te wachten staan bij de keuring. Stel dat de auto wordt afgekeurd, dan moeten eerst alle zaken worden hersteld voordat de auto goedgekeurd kan worden en voordat je erin mag rijden. Particuliere kopers voelen hier weinig voor en willen zo min mogelijk kosten, ongemak, en risico lopen. Een auto zonder keuring verkopen aan een particulier is dus zeker niet gemakkelijk.

Gemakkelijk zonder keuring verkopen

Via onze site kunt u wel gemakkelijk uw auto zonder keuring verkopen. Ons netwerk aan autobedrijven waaronder garagisten, dealers, en schade experten, bieden wel graag op uw auto zonder keuring, of deze nu schade heeft of niet. Ook een schadeauto verkopen zonder keuring is geen enkel probleem!

afgekeurde wagen

Ontvang vrijblijvend het hoogste bod. Verkopen kan direct!

Ons netwerk telt ruim 5000 erkende autobedrijven, en onze veiling duurt slechts 24 uur. Dit betekent dat er op ieder voertuig veel biedingen binnenkomen, en dat het bod vaak verhoogd wordt. Zodra de 24 uur voorbij zijn kunnen de bedrijven niet meer bieden en wordt het hoogste bod bekend gemaakt aan u. U beslist of u hiermee akkoord gaat of niet. Accepteren is niet verplicht, en daarmee is het ook niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u wel akkoord dan mogen wij u feliciteren want u heeft dan uw auto verkopen zonder keuring aan de hoogste bieder! U spreekt samen af waar en wanneer het voertuig gehaald mag worden en de koper betaalt u meteen uit. Het ophalen van de wagen kost u tevens niets.